Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POTRAWKA Z GRZYBKÓW

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

UGOTOWANE GRZYBKI 1 KG
olej 1 SZKL
cebula 4 SZT
sól, cukier, pieprz
woda 1 (gorąca)
przecier pomidorowy 1 mały słoik

Przepis i sposób przygotowania na: POTRAWKA Z GRZYBKÓW

Grzyby ugotować w osolonej lekko wodzie, wyjąć na durszlak i odsączyć. Cebulę zeszklić na złoty kolor. Skłądniki wymieszać i zagotować. Zimne grzyby i zasmażkę z cebulką połączyć i zagotować. Na koniec dodać ocet i ponownie zagotować. Słoiki pasteryzować ok 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak