Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebulkiadymka lub szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
majonez
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna Eli

Jajka pognieść widelcem,szczypior pokroić,połączyć z jajkami,dodać sól i pieprz do smaku.Dodać majonez i wymieszać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 16.04.2012 23:51
do bułeczki
czekoladka_m 09.01.2012 10:41
Mniam:):)
indi 24.05.2011 20:51
łatwe ale smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak