Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do garnka, zalać wodą, dodać włoszczyznę, bulionetkę, pieprz i sól,gotować do miękkości. Gdy mięso będzie miękkie wyciągnąć z garnka, obrać ze skóry, panierować w mące, jajku i bułce tartej z rozkruszonymi płatkami kukurydzianymi. Smażyć na oleju na złoty kolor.
Rosół wykorzystać do zupy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie udka są przepyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    i apetycznie wyglądają !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Wyśmienite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    udek to jeszcze nigdy nie panierowałam :) pyszne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie wyglądają na talerzu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie udka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne udka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !