Sposób przygotowania

Pozostałe składniki:

1 paczka makaronu nitki czaniecki
słoik koncentratu pomidorowego-200 g
250 ml śmietany 30%
maggi
natka pietruszki

Z podanych składników ugotować rosół (około 4 litry)i przecedzić.Jarzyny wykorzystać do sałatki.Do gotującego rosołu wrzucić makaron i gotować do miękkości.Dodać koncentrat pomidorowy i jeszcze przegotować.Śmietanę wlać do osobnego garnka i powoli dolewać 1/2 litra zupy,żeby śmietanę zahartować i całość wlać do zupy.Doprawić do smaku maggi i posypać posiekaną natką pietruszki.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    uwielbiam pomidorówkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pomidorówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !