Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowy rosołek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka z kurczka 3 sztuki
marchew 3 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler naciowy 2 łodygi
natka pietruszki 1/2 pęczek
cebula 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy rosołek

Mięso umyć, włożyć do zimnej wody i powoli gotować na małym ogniu, ok.2 godz.
Do mięsa dodać oczyszczone warzywa, przyprawy.Cebulę \"podpalamy\", dodajemy do rosołu. Podajemy z makaronem i posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 04.12.2012 12:54
mmm najlepszy!!!!;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak