Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kartofle faszerowane bryndza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kartofle srednie 12 szt
bryndza 50 g
śmietana 2 łyzki
masło 2 łyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kartofle faszerowane bryndza

Kasretofle umyc i osuszyc.Owinac folja i piec 1 godz.w tem.180 st.Z upieczonych kartofli sciac z jednej strony skórke.Kartofle wydrazyc.Wyjet miaszż utrzec z masłem,smietana i bryndza.Doprawic sola i pieprzem i nadziac kartofle.Piec 20 minut w tem. 180 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak