Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wiosenna Eli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewki 1 duży pęczek
cebulka dynka-szczypior lub szczypiorek 1 duży pęczek
sól do smaku
majonez tradycyjny według uznania
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
ser gouda 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenna Eli

Jajka posiekać,szczypior drobno pokroić,ser i rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wymieszać wszystko,doprawić solą,pieprzem,dodać majonez i wymieszać.Przechowywać w lodówce.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 13.11.2012 13:43
świetrna jest;)
oliwkowa
oliwkowa 12.07.2011 23:04
uwielbiam
Sarenka 14.05.2011 11:56
Prosta, fajna salatka
ewelinapac 31.12.2010 11:47
świetna
Sarenka 07.12.2010 21:19
I ladnie udekorowane!
wedith1 01.09.2010 13:13
Pysznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak