Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć w wodzie. Pokroić na kawałeczki. Osobno poszatkować cebulę. W misce lub słoiku układać warstwy śledzi, cebuli a następnie majeranku i gorczycy. Robić tak aż do wyczerpania składników. Na koniec polać wszystko olejem i wstawić do lodówki na minimum 12 godzin. Po tym czasie składniki \"przegryzą\" się ze sobą a cebulka zmięknie

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Z majerankiem nigdy nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    moje pyszności;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !