Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety z drobiu panierowane w orzechach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 600 g
białko 3 szt
mąka kartoflana 4 łyzki
sól, pieprz
olej do smażenia
orzechy włoskie 150 łuskane

Przepis i sposób przygotowania na: filety z drobiu panierowane w orzechach

Piersi oczyscic i pokroic na kawałki o długosci 5 cm.Obsypac sola i pieprzem.Piane ubita z białek wymieszac z maka.Piersi zanurzyc w białkach i obtaczac w orzechach.smazyc z obu ston na oleju na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak