Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Batony owsiane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płatki owsiane 2 szkl
margaryna 1 szt
cukier 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Batony owsiane

W garnku rozpuścić margarynę z cukrem. Dodac płatki i gotować aż będą miękkie. Przełozyc do blaszki i zapiekać ok 40min (do zarumienienia). Jeszcze ciepłe podzielić na batoniki i odstawić do ostudzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 05.05.2011 19:47
fajne!
Karolina92 01.10.2010 09:00
świetne są takie batony owsiane, czesto kupuje, a teraz bede mogla zrobić sama! Dziekuje za dodanie przepisu!
banditka 07.09.2010 08:44
podobne robie :) zdrowsze niż kupowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak