Sposób przygotowania

Mięso podpiec, zalać wodą dodać pokrojoną cebulę, czosnek przeciśnięty przez praskę, paprykę pokrojoną w kostkę i przyprawy. Jak będzie mięsko miękkie doprawić dodać potarte ogórki i zagęścić mąką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetna potrawa ale mój synuś mówi ,że w szkole lepszą gotują niż ja... a tak się staram ....hihi....
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka,,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !