Sposób przygotowania

Papryki umyć, odciąć na grubość 2 cm wierzch z ogonkiem, wydrążyć gniazda nasienne. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Cebulę pokroić w kostkę zeszklić na oleju, dodać pokrojone pieczarki i poddusić dodać mięso i podsmażyć na końcu doprawić. Napełnić papryki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć i włożyć do nagrzanego piekarnika 150 st na około 50 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię taką papryczkę z sosem pomidorowym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    moje jedzonko
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwialbiam paprykę nadziewaną, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !