Sposób przygotowania

Buraki umyć ugotować ze skórką. Zimne obrać ze skórki potrzeć na grubych oczkach napełnić słoiki. Składniki zalewy wymieszać i zalać buraki. Pasteryzować około 10 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychota jak u mamy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    moje ulubione
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    muszę spróbować w takiej zalewie
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !