Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na drobna kosteczke. Selera obieramy, myjemy i drobniutko siekamy. Paluszki krabowe kroimy na drobniutka kostekcze lub prostokaciki. Kalafiora gotujemy w osolonej wodzie, na sredniomiekko, tak, aby sie za mocno nie rozpadal i drobno kroimy, odrzucajac twardsze lodyzki. Laczymy wszystkie skladniki, dodajemy majonez, jogrut, ketchup i przyprawy, doprawiamy do smaku, przechowujemy w lodówce.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię sałatki z kalafiorkiem.Wsypałabym ciut koperku.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    biorę porcyjkę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !