Sposób przygotowania

Do rosołu włożyć mięso, zioła, ugotować, wyjąć, pokroić, przybrać owocami. Przygotować galaretkę, tężejącą zalać mięso. Jabłka przesmażyć na patelni, dodając majeranek, masło i łyżkę cukru. Tak samo przesmażyć śliwki i żurawinę. Owoce ostudzić, ułożyć obok mięsa.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo lubie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !