Sposób przygotowania

Do garnuszka z wodą dodajemy kostki rosołowe kucharek i wkładamy kolby kukurydzy ,gotujemy aż ziarenka kukurydzy będą miękkie.Odcedzamy i dodajemy do kolb odrobinę masła do podkreślenia smaku.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Josef1

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna152

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    lubię gotowana kukurydze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    bardzo lubie gotowana kukurydze
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pyszna taka kukurydza z masłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    palce lizać :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w tym roku poraz pierwszy zaszadziłam kukurydze jadalna wiec przepis jak najbardziej sie przyda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    uwielbiam kukurydze ale bez dodatków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !