Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem dodać jajko, mąkę, sodę, sól i dokładnie wymieszać. Dodać czekoladę pokrojoną w drobną kosteczkę i orzechy wymieszać. Z ciasta formować kulki wielkości orzecha włoskiego i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując dość duże odległości ponieważ ciasteczka się rozpłyną. Piec w 160 st 10-15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O! takich ciasteczek jeszcze nie robiłam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i po co po nie biec do sklepu jak można samemu zrobić .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !