Sposób przygotowania

Zagnieść wszystkie składniki i odstawić w chłodne miejsce na 1/2 h. Formować w foremce ule robiąc w środku dziurkę na nadzienie. Nadzienie\" karmel dokładnie połączyć z spirytusem. Nadziewać ule i na spód przykleić wykrojone kieliszkiem kółka z wafli tortowych.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tym razem zrobiłam wersję bogatszą i ule posmarowałam polewą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha ,uwielbiam ule
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ale pomysłowe-fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale muszą być pyszne... mniaaaaam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    wyglądają pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ale fajne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wyglądają super, ciekawe jak w środku wyglądaja:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ule ali są bez miodu ,no i wymagają chłodu, zamiast pszczółek jest tam krem , zaraz ze dwa ule zjem....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !