Sposób przygotowania

Pomidory delikatnie naciąć, polać wrzątkiem, a następnie przelać zimną wodą. Obrać ze skóry, pokroić na ćwiartki i wydrążyć miąższ. Ułozyć na talerzu.

W szklanym naczyniu rozgnieść widelcem twaróg ze śmietaną oraz posiekanymi świeżymi ziołami: szczypiorkiem, koperkiem i bazylią. Przyprawić do smaku solą i mielonym czarnym pieprzem. Wymieszać i nałożyć po porcji twarożku do przygotowanych pomidorów.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    proste, niskokaloryczne i smaczne :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne :) aż chce się schrupać
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajna przekąska:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super przekąska:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    robię podobne- ale z ogórków- w mojej księdze- łódeczki z ogórków
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne łódeczki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !