Sposób przygotowania

Jogurt naturalny rozetrzeć z solą, pieprzem cayenne, drobno posiekanym koperkiem i sokiem z cytryny. Po schłodzeniu polewać nim sałatki i surówki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczny sos.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo doby :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczny .
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealny do sałatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !