Sposób przygotowania

Masa:
masło, 20 dkg cukru, 20 dkg czekolady i wanilia, ucierać masę przez godzinę, po czym formować z niej spód tortu.
Nadzienie:
migdały, cukier, sok cytrynowy, składniki utrzeć dokładnie i ułożyć następną warstwę. Tabliczki czekolady zagotować parę razy w śmietance, aż masa zacznie się ciągnąć i wylać na tort. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !