Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Groszek szparagowy w bułce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyzka
sól
groszek 0,5 szparagowy

Przepis i sposób przygotowania na: Groszek szparagowy w bułce

Groszek szparagowy dokładnie umyć, oczyścić z końcówek, zalać wrzącą , osoloną wodą i gotować do miękkości. W między czasie przygotować zrumienioną bułkę tartą. Na małej patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą i zrumienić na zloty kolor. Groszek szparagowy odcedzić, wyłożyć na talerz i oblać smażoną bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 13.09.2013 20:26
Lubię taką fasolkę.
Katarzyna59 04.07.2012 18:30
uwielbiam
zuzanna_z 26.04.2012 16:22
fajne
tomosatomos 07.04.2012 18:04
super
romanrafal
romanrafal 24.02.2012 12:46
mogę jeść codziennie
Iwona51
Iwona51 23.09.2011 21:40
pycha
Edyta31 31.07.2011 23:14
przepysznie i zdrowo - mnnniamm :)
Gosia32
Gosia32 10.02.2011 09:23
Super-uwielbiam:}
Margo1 27.12.2010 10:30
uwielbiam go
Monika193
Monika193 13.09.2010 10:55
bardzo taki lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak