Sposób przygotowania

Mięso lekko obrumienić na smalcu, włożyć do rondla, dodać pozostały tłuszcz, pokrojoną w kostkę cebulę i umyte i drobno poszatkowane grzyby, oprószyć solą i pieprzem, dusić pod przykryciem na wolnym ogniu. Do miękkiego mięsa dodać śmietanę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso pokroić, wyłożyć na półmisek, obłożyć grzybami, polać sosem, obsypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !