Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki inaczek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
kapusta biała 0,5 główki
płatki ryżowe 1 szklanka
kasza manna 0,5 szklanki
mąka ziemniaczana 1 łyżka
cebula 1 sztuka
jaja 4 sztuki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki inaczek

Kapustę poszatkować drobno

Cebulę pokroić w drobną kostkę

Wszystkie składniki wymieszać i formować kotlety. Obtoczyć w mące, obsmażyć z obu stron i wykładać do garnka, podlać wodą aż pokryje kotlety, gotować pół godziny, następnie dodać ketchup i koncentrat do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 19.02.2013 06:28
na ewno smaczne;)
izoldaaa6 02.09.2010 22:52
oo ciekawe:płatki ryżowe - ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak