Sposób przygotowania

białka ubić osobno żółtka ubić z cukrem i cukrem waniliowym dodać mąkę i proszek do pieczenia dodać wodę i olej podzielić na 2 części i do jeden dodać kakao piec w tem 200 stopni 45 minut przekładać masa budyniowa

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    Uwielbiam słodycze
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wyszedł super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    też piekę podobny ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    apetyczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !