Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądki w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 0,5 kg
Żelatyna wieprzowa Prymat
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądki w galarecie

Żołądki ugotować i pokroić w kosteczkę. Zagotować kostkę bulionową w 0,5 litra wody i wlać do zagotowanej wody żelatynę. okrojone żołądki wyłożyć do miseczek i zalać żelatyną z bulionem. Odstawić do zastygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 05.03.2012 09:28
interesujące
Jolanta40 19.10.2011 08:14
często robimy je na imprezach rodzinnych
agnieszka189 18.10.2011 13:31
ale bym zjadła
Anita21 08.10.2010 09:00
pycha
iwona332 18.09.2010 20:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak