Sposób przygotowania

Szpinka wypłukac i osaczyc. Czosnek przecisnąc przez praskę i wymieszac z solą. Na patelni rozgrzac smalec i smarzc szpinak (mozna porcjami) przez kilka minut. Do całego szpinaku dodac czosnek i jeszcze troche podsmażyc. Dodac śmietane i wymieszac.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa98

    pychota !
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis, tylko czy może być mrożony zamiast świeżego?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smalec wolę zastąpić masłem,,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !