Sposób przygotowania

Fasolę ugotować w osobnym garnku


Reszte składników podsmażyć na smalcu, pieczarki na maśle. Połączyć wszystko razem, dodać wody i ketchupu, sól i pieprz, paprykę w proszku do smaku

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    o z fasolą jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja tez nigdy nie dawałam fasoli do leczo
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja tez nigdy nie dawałam fasoli do leczo
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja tez nigdy nie dawałam fasoli do leczo
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    leczo jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !