Sposób przygotowania

Wszystkie proszki wymieszać, dodać masło i na końcu 2 jajka. Ugniatac rękami aż powstanie kruszonka. Połowę wysypać na blachę wysmarowaną masłem.
rabarbar obrać i pokroic w małe kawałki, dodać cukier - posypać po rabarbarze - wyłożyć na blachę i posypać resztą kruszonki. Piec około 30-40 minut w średnio nagrzanym piekarniku.
Można polać rozpuszczoną czekoladą.
Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gośka

    kurcze załadowało się mnóstwo zdjęć takich samych przepraszam i proszę o usunięcie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    to musi by bardzo smaczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ciekawe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !