Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TOSTY Z GORGONZOLĄ

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
ser gorgonzola 1 opakowanie
pomidor 2 szt
sos barbecue

Przepis i sposób przygotowania na: TOSTY Z GORGONZOLĄ

Piekarnik nagrzewamy do 180 C i wykładamy papier do pieczenia na blachę. Ciasto kroimy na kwadraty, układamy na blasze. Spryskujemy ciasto oliwką i nakładamy na nie pokrojony w kostkę ser i kawałki pomidorów.

Pieczemy, aż brzegi lekko się przyrumienią. Polewamy sosem Barbecue .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 22.01.2015 23:31
polecam :)
Karolina92 24.05.2011 20:30
cos dla mnie :)
Jolanta40 04.03.2011 08:41
dziękuję :) ja też uwielbiam sery pleśniowe
Koper 03.03.2011 10:57
uwielbiam plesniowe sery, a te grrzanki wyglądają niezwykle apetycznie :)
stokrotka 08.01.2011 11:00
lubię takie
Anita21 28.09.2010 19:26
świetna przekąska
banditka 01.09.2010 21:59
fajny przepis i dosc prosty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak