Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżowiec

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1 szklanka
cukier 1 szklanka
mąka 1 szklanka
mak 1 szklanka
tłuszcz 1/2 szklanki
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżowiec

Białka ubić z cukrem, dodać resztę składników. Mak wypłukać i wysłuszyć. Piec ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 22.07.2012 22:13
fajna nazwa :)
zuzanna_z 25.04.2012 13:08
smaczne
eli82 09.04.2012 19:05
ciekawe
KasiaK90 14.03.2012 08:33
super
Rybciia 21.02.2012 15:45
super
Magda60 10.02.2012 10:00
pyszne
kielcok1 23.12.2011 13:36
fajna nazwa
ajres 01.11.2011 21:25
oj tak
piotereq 30.09.2011 10:31
pomysłowe
novita23 16.08.2011 09:47
pyszne
tomek18 14.08.2011 21:30
pyszne ciasto
ronald88 28.07.2011 11:00
super
malaczarna23 02.04.2011 01:16
pycha
Krzysztof42 06.10.2010 15:27
chętnie spróbowałbym
monisia1977 23.08.2010 11:05
fajne
iwa643 13.06.2010 07:21
nazwa fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak