Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić na plastry i jeszcze na pół.
Jajka roztrzepać z przyprawą kucharek i ziarenkami smaku.
Płatki połączyć z bułką tartą.
Na patelni rozgrzać olej.
Każdy kawałek mortadeli obtoczyć w mące, następnie w jajku i w płatkach.
Smażyć na złoty kolor z obu stron po około 3 minuty.

Komentarze

  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    bardzo dobre i szybkie danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wieki całe nie jadłam już mortadeli a kiedyś Babcia smażyła...
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja często smażę, chłopaki lubią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychaaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smacznie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kiedyś sie to jadło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !