Sposób przygotowania

Zaczynamy od filetów , które na samym początku musimy posypać pieprzem. i solą oraz pokropić sokiem z cytryny. Następnie usmażyć na oliwie. Po wyciągnięciu jeszcze raz posolić i skropić sokiem z cytryny. Cebulę zetrzeć na tarce i podrumienić na oliwie. Seler i marchewkę pokroic w drobną kostkę i dodac do cebuli. Dusic pod przykryciem aż warzywa zmiękną. Dodac przecier pomidorowy i zagotować. Przyprawić solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Posypać posiekany koperkiem. Polać sosem rybę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    ciekawy przepis
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    warto spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !