Sposób przygotowania

Pieczarki trzemy na tarce, dodajemy do nich podsmażoną cebule oraz małą puszkę koncentratu pomidorowego. Wszystko razem mieszamy dodając sól i pieprz (wedle uznania). Gotujemy do czasu wyparowania całej wody.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    a do tego pyszne :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    uwielbiam pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Pieczarki to najlepsze grzyby!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny przepis, na pewno się przyda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lemon tree

    uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    mniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    To takie proste!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobry pomysł ! skorzystamy !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    bardzo dobry i praktyczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Robię podobnie, ale bez koncentratu. Muszę wypróbować Twój przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    przydatny przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !