Sposób przygotowania

Rybę zmielić wraz z bułką następnie dodać koperek, cebulę i jajko doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. następnie przygotować barszcz. Warzywa podzielić na mniejsze kawałki dodać ziele angielskie i ugotować. Doprawić do smaku dodając sól i pieprz oraz ocet. Na końcu dodać masło. Podawać z wcześniej przygotowanymi pulpecikami rybnymi.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie jadłam, ale na pewno jest do zrobienia
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    gotuję podobny ale z pulpecikami wieprzowo-wołowymi. Koniecznie muszę wypróbować te z rybnymi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Pychota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !