Sposób przygotowania

owoce pigwy obrac i pokroic na połowki. Włożyc do duzego garnka i zalac 1 litrem wody. Włożyc do piekarnika i prazyc do miękkosci. Potem przetrzec przez sito. Do miąższu dodac tyle cukru ile on waży, wymieszac dokładnie i przelac do słoików. Pasteryzowac ok 15 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ale smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    muszę wreszcie taki zrobić:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszny...polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    unikatowy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !