Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z mięsem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
kotlet mielony 1 szt
cebula 1 szt
sól, pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z mięsem

Kotlet mielony pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i zeszklić na tłuszczu. Jajka roztrzepać widelcem w misce i wylać na patelnię na rozgrzany tłuszcz z cebulką. Wrzucić pokrojony kotlet. Smażyć aż do pełnego ścięcia się jajka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kielcok1 20.12.2011 15:31
a co na to jajko?
Agnik 27.09.2011 15:45
interesujące
ronald88 04.07.2011 09:40
cos dla mnie
KasiaK90 02.06.2011 17:13
super
agata1722
agata1722 07.03.2011 15:27
dobre
patelka 20.07.2010 10:29
taka jestem głodna że zaraz sobie zrobię na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak