Sposób przygotowania

Kotlet mielony pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i zeszklić na tłuszczu. Jajka roztrzepać widelcem w misce i wylać na patelnię na rozgrzany tłuszcz z cebulką. Wrzucić pokrojony kotlet. Smażyć aż do pełnego ścięcia się jajka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    taka jestem głodna że zaraz sobie zrobię na śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    cos dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    interesujące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a co na to jajko?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !