Sposób przygotowania

Rybę natrzeć solą,pieprzem i skropić cytryną.Obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju.Szpinak rozmrozić i udusić na maśle dodać jogurt , roztarty czosnek i na końcu doprawić. Sos szpinakowy wylać do naczynia żaroodpornego na nim ułożyć rybę,posypać serem i zapiekać 10 min w 160 st.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ostatnio pangę rzadko kupuję lecz w takim wydaniu chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !