Sposób przygotowania

Orzechy włoskie posiekać. Miód oraz cukier puder włożyć do rondelka i mieszając na małym ogniu doprowadzić do połączenia sie składników. Następnie wrzucić orzeszki do masy i mieszać około 8 minut, przełożyć do naczynia żaroodpornego masę, wyrównać i odstawić do wystygnięcia. Potem kroić na kwadraty batony, wstawić do miski z letnią wodą – wyjmować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    peggysue

    fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    A to ciekawy i pożywny przepis!!!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra przepis i wcale nie trudny ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !