Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka na zielono

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórek zielony 1 szt
koper zielony 1 pęczek
Szczypiorek cienki 1 pęczek
pietruszka zielona 1 pęczek
winogrona zielone 10 kulek
majonez 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka na zielono

Kapustę i pozostałe składniki pokroić, dodać majonez i przyprawić. Winogrona przekroić na połówki wyjąć pestki i ułożyć na wierzchu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 18.05.2013 12:12
zawsze smaczna w różnych wersjach
anemon 22.11.2012 08:26
Jak zielono, to musi być smacznie. Świetny pomysł.
m1monika 24.08.2012 12:20
super!!!
Krystyna32 13.05.2012 07:38
super
SyMiki 14.09.2011 17:50
super
kuklik 18.10.2010 10:27
bardzo lubię pekinkę pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak