Sposób przygotowania

wiśnie drylujemy i wkładamy do słoika, tak aby zajmowaly wiecej niz pół jego objętosci. w zależnosci od ilosci zapełnionych słoików ustalamy ilosc zalewy. Na 1 litr wody przypada ok 40 dag cukru. Zalewe gotujemy i wlewamy do słoiczków pasteryzujemy ok 15 minut

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    suuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    robię bardzo podobnie, tylko nie dryluję wiśni :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !