Sposób przygotowania

Kapuste zszatkować, posolic i odstawic na 2 godziny. Nastepnie do odcisnietej kapusty dodac starte na grubym tarełku jabłuszka i pokorjona w drobną kostke cebulke. Zagotowac zalewe i na wrzucic do niej wymieszane warzywa i tak gotowac do 30 minut. wkladac do sloików. Nie pasteryzowac

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    mniam mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie taka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    na zimę- jak znalazł ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajny pomysł z tą kapustą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !