Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos carbonara

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

300 ml wody
2 plastry boczku
żółtko jajek 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sos carbonara

boczek pokroić w paski i podsmażyć w rondelku. wlać 300 ml wody i wsypać zawartość torebki, zagotować. żółtka wbić do miski dodać 3 łyżki gorącego sosu energetycznie rozmieszać i przelać do sosu. ciągle mieszając podgrzewaj sos przez pół minuty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 01.09.2010 15:47
delikatny i smaczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak