Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć dodać do mięsa mielonego. Dodać jajko,musztardę i doprawić do smaku. Uformować 6 placków do każdego włożyć jajko gotowane i dobrze zawinąć. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    już robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ładnie i apetycznie wyglądają takie odmienione kotlety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !