Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poezja smaku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1
bakalie 20 dag
herbatniki 16 sztuk
polewa czekoladowa
alkohol
kokos 15 (moczony w wódce)

Przepis i sposób przygotowania na: poezja smaku

Pieczemy biszkopt w sposób tradycyjny. Mleko skondensowane (krówke) miskujemy z margaryna i dodajemy orzeszki, rodzynki itp oraz nasiakniety w wódce kokos. na biszkopcie rozprowadzamy mase i układamy na niej herbatniki namaczane w wódce, polewamy polewą czekoladową

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KAROLINA56
KAROLINA56 07.02.2012 09:29
napewno pyszne
aacaac 25.12.2011 08:37
fajne
haniaa 15.11.2010 13:20
szkoda, że dajesz nieostre zdjęcia :(
Justyna73 16.10.2010 15:28
naprawdę apetyczne
Mati13 21.09.2010 10:56
znakomity!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak