Sposób przygotowania

robimy ciasto i pieczemy nalesniki (ok 20 sztuk). kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, następnie razem z miesem przep[uszczamy przez maszybke, dokladnie mieszamy, dodajemy jajka i przyprawy. nakładamy farsz na polowę krokieta i zwijamy je w koperte, panierujemi i smażymy.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie krokiety:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ale bym sobie takiego krokiecika zjadła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !