Sposób przygotowania

Zóltka ucieramy z kieliszkiem wódki i proszkiem do pieczenia, dodajemu do piany ubitej z białek (do której byl dodany cukier) i dodajemy mąke ziemniaczana. pieczemy ok 40 minut lub troszke wiecej ze składniów na krem (prócz masla i margaryny) gotujemy gęsty budyn, po wystygnieciu mikseujemy z maslem i margaryna. maslo do dekoracji rozpuszczamy z cukrem i dodajemy kokos. Delikatnie rumienimy. Ciasto przekrawamy 3 razy i krem dzielimy na 3 razy, na wierzch posypujemy zrumienionym kokosem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    po prostu NIEBO W GĘBIE :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    WYGLADA PIEKNIE!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    elegancki;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Super przepis :"D
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wygląda bardzo smakowicie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    z kokosem wszystko jest wyśmienite :) zjadłabym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !