Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do miesa z grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 200 g
cebule 2 szt
masło 1 łyzka
pokrojony koper 2 łyzki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do miesa z grzybów

Pieczarki i cebule oczyscic przesmazyc na masle.Sos odparowac.Doprawic sola i pieprzem.Dodac tarta bułke i koperek,przyprawic sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 20.09.2010 11:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak