Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
jajko 4 szt
mały seler 0,5
śmietana 18 proc 0,5 szkl
szczypiorek posiekany 3 łyzki
orzechy włoskie 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową

Fasolkę pociąc na kawałki i ugotowac w osolonej wodzie. Seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Jajka ugotowac na twardo, ostudzic i pokroic w kostkę. Wymieszac fasolkę, seler, jajka i orzechy. Dodac śmietanę i doprawic solą, pieprzem, sokie z cytryny i cukrem. Udekorowac śzczypiorkiem i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 01.09.2011 07:55
pycha
alaaa 06.06.2011 21:19
super pomysł,ciekawe składniki
Allice 07.04.2011 20:58
ciekawy pomysł
Jaheira11 21.03.2011 23:53
spróbuję
iwona332 17.09.2010 22:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak