Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pokroić w cienką kostkę i smazyć na patelni z odrobiną smalcu, wysmażone skwarki włozyć do słoika lub pojemnika. Można przechowywać w lodówce, a następnie wykorzystywać do pierogów i kopytek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    o fajne ;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    zawsze daje takie same
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    raczej staram się bez skwareczek, ale takie są najlepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    skwareczki pycha ale oszczednie najlepiej dla figury ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pięknie wyglądają a smakują wyśmienicie :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bez takiego dodatku, ani kopytka, ani pierogi z mięsem nie smakowały by tak dobrze....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    to prawda kopytka bez skwarek to nie to
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Tego akurat nie trawię, przykro mi...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię, są super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    fajne zdjecie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !